Vi tar hand om dina repor på bilen snabbt och miljövänligt

Med vår spotrepair-teknik fixar vi din repa

Fördelarna med Spotrepair är många – dels är det miljövänligt. Vi arbetar med vattenbaserade material, energiåtgången är minimal och det krävs ingen stor lackbox som skall värmas upp utan endast infraröd teknik som torkar färgen på kort tid. Det krävs ingen demontering. Och dels går det snabbt att reparera din skada och dessutom är priset lägre än hos vanliga lackeringsfirmor. Spotrepair-tekniken fungerar på skärmar, stötfångare, baklucka och dörrar men tyvärr ej på motorhuv och tak.

Verkstaden där Spotrepair Center lagar din repa på bilen

Våra tjänster

Repa på lacken lagad av Spotrepair Center i Göteborg

Repor och lackskador

Vi kan reparera skador som är i omfång ca 10–20 cm, beroende på var skadan är på bilen. Har du även råkat fått en eller några mindre småbucklor och skrapskador kan vi enkelt reparera det med.

Pris från 2.000 sek exkl. moms

Repa på lacken fixas av Spotrepair Center i Göteborg

Plastreparationer

Stötfångare som är skrapade, har spruckit eller har en mindre buckla kan vi plastreparera med en speciell teknik.

Pris från 2.900 sek exkl. moms

Du behöver inte boka tid för besiktning av skada utan Du är välkommen när du vill under våra öppettider.

Lediga tjänster

Vi söker nu en erfaren billackerare som kan alla momenten i en lack,  som antingen har gymnasieutbildning som fordonskackarere eller likvärdig praktisk erfarenhet. Vi söker dig som är lojal, har hög arbetsmoral att du ser det som en självklarhet att sköta arbetstiderna, att du gör ditt yttersta för att produktionen skall fungera, är en glad och positiv person. Vi arbetar med leverans inom 30 tim vilket kräver en person som är stresstålig. Du ska kunna tala svenska och ha körkort.

Välkommen att mejla in ditt CV till info@spotrepaircenter.se

Ring oss på 031-47 49 03